Harmanadam Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Gökhan Türkmen ile birlikte Kendini Bozmadan isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Harmanadam kimdir ? hakkında tüm bilinenler sizlerle paylaşıyoruz.

harmanadam kimdir gercek adi nedir

Gökhan Türkmen ile birlikte proje yapmasıyla birlikte merak edilen isimlerden olmayı başarmış olup Avunuyor insan, Kaçmalı bu kafadan, Odam kireç tutmuyor, Cemilem, Yara, Paletler, Dudak payı, Okyanusta bir liman gibi parçaları vardır. Harmanadam gerçek adı nedir ? gerçek adı Aykut Turan’dır. Harmanadam kaç yaşında ? 2023 yılı itibariyl 23 yaşındadır. 16.11.1990 yılında Trakya’da doğmuştur. Annesi Karadeniz, babası Güneydoğu’lu. Bir süre İç Anadolu Bölgesi’nde yürüyüp Akdeniz’de büyüdü. Memleketsiz. Klasik Batı ve Türk Müziği eğitimi aldığı İ.T.Ü. Devlet Konservatuvarı Müzik Teorisi Bölümü’nden mezun oldu. Yazdığı şarkıları “melodisi olan hikâyeler” olarak tanımlıyor. Aynı zamanda bu coğrafyanın halk ezgilerini kendi üslubuyla harmanlayıp yorumluyor.

Instagram adresi harmanadam_ şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz siz de yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir