Rapçi Ayaz Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Heijan ile birlikte İnan Bana isimli parçaya imza atan, büyük çıkış yapan parça ile merak edilen isimlerden olmayı başaran Rapçi Ayaz kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

rapci ayaz kimdir nereli gercek adi nedir

Cehennem, İnan bana, Yalan, Geberiyorum, Bumerang, Deva, Unutulmak içinmiş, Bizde böyle, Deva, Noktalar isimli parçaları vardır. Her geçen yeni parçalara imza atarak yoluna devam etmektedir.

Rapçi ayaz gerçek adı nedir ? gerçek adı Ömer Ayaz olup Ayaz mahlasını kullanmaktadır. Rapçi Ayaz nereli ? aslen Aydın’lıdır. 1992 Kuşadası doğumlu rapçidir. 2008 yılında ilk demo çalışmasını kaydetti. İstanbul’a taşınana kadar kendi stüdyosunda 30 kadar şarkı kaydetti. Rapçi arkadaşı Stabil ile yaptığı “Araf” ve “Yalan” gibi şarkılar ona tanınırlık kazandırdı. 2019’da yapımcı, rapçi Allame ile birlikte çalışarak “kahpe oyunu” adlı trap ve duygusal müzik içeren yeni nesil bir müzik türü ortaya çıkardı. Şimdilerde yeni teklisi “Yanlış Yanıt”ı çıkarmaya hazırlanıyor.

Instagram adresi ayazkardes şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir