Motive Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Motive isimli rapçi son olara Lil Murda ile birlikte Ömrüm isimli parçaya imza atarak adından söz edilen bir isim olmayı başardı. Youtube’da listelere girmeyi başaran ikiliden Rapçi Motive kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

motive kimdir gercek adi nedir

Motive gerçek adı nedir ? gerçek adı Tolga Serbes olan Motive mahlaslı rapçi, 24 Mart 2000 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz çok genç olmasına rağmen kendisini fazlasıyla kanıtlamış bir MC’dir. Birçok dinleyici tarafından en iyi newschool’lardan biri hatta en iyisi olarak bilinmektedir. Motive nereli ? bu bilgi bilinmiyor İstanbul, Fatih’te doğmuştur. Kilolu olduğu için dans edemiyordu ve çevresi tarafından da rap söylemesi istendi. Motive, eskiden yaptığı amatör şarkıların neredeyse hepsini internetten kaldırdı çünkü küçükken yazdığı sözlerin şu anki sözleriyle çeliştiğini düşünmüş. 2016 yılında, Tepki ile Motive Avcılar’da tanışıyor ve Motive 832. Yanyol ekibine dahil oldu ve Motive MOB bünyesine giren ilk isimlerden biri olmuştur.

Instagram hesabına motive2m şeklinde olabilirsiniz. Kendisi hakkında daha bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir