Etiket Arşivi: Neslihan Atagül Kaç Doğumlu?

Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül Kimdir?

Doğum Adı: Neslihan Atagül
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1992
Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
Boyu: 168 cm
Kilosu: 48 kg
Göz Rengi: Yeşil
Saç Rengi: Kumral
Ayakkabı No: 40
Bedeni: 34
Meslek: Türk sinema ve dizi oyuncusu
İlişkileri: Ali Barkın, Kadir Doğulu

Anne tarafından Beyaz Rus, baba tarafından Çerkez olan Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Boyu 1.68 cm ve kilosu 46-48 civarlarında. Kumral saç rengi ve yeşil gözleriyle dizilerde oynadığı rollerde beğeniliyor. İlk olarak “Yaprak Dökümü” adlı dizide Deniz rolüyle ekranlarda boy göstermeye başladı. Sonrasında; İlk Aşk (2006), Canım Babam (2011), Kalbim Seni Seçti (2011), Araf (2012), Hayat Devam Ediyor (2011-2012) adlı dizilerde roller aldı. Ağustos 2013’te Fox ekranlarıyla başlayan daha sonra Show TV’de yayınlanmaya devam eden “Fatih Harbiye” dizisinde ‘Neriman’ rolüyle şöhretini arttırdı.

neslihan-atagulFilmografi:

  • Araf (2012) – Zehra
  • İlk Aşk (2006) – Genç Bahar

Dizi Çalışmaları:

  • Fatih-Harbiye (2013)- Neriman
  • Hayat Devam Ediyor (2011-2012) – Şirin Bakırcı
  • Kalbim Seni Seçti (2011) – Melis
  • Canım Babam (2011) – Pınar
  • Yaprak Dökümü (2006-2010) – Deniz

Reklam Çalışmaları:

  • Tofita Reklamı
  • Sütaş

Ödülleri:

  • 2013 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
  • 2012 Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
  • 2012 Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)
  • 2007 Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

Fotoğrafları:

neslihan-atagul-sahnelerden

neslihan-atagul-kimdir

neslihan-atagul-besiktasli

neslihan-atagul-fotograf-cekimleri

neslihan-atagul-fotograf-cekimi

neslihan-atagul-bacak-dekoltesi

BU YAZILARA DA GÖZ ATABİLİRSİNİZ..close