İsmail Kuşoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Yokluğunda Gözyaşlarım isimli şarkısı ile merak edilen isimlerden olmayı başaran İsmail Kuşoğlu kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

ismail kusoglu kimdir nereli kac yasinda

Yokluğunda Gözyaşlarım isimli şarkısı ile Tiktokta oldukça yüksek sayılarda izlenmiştir. Çekilen ve yayınlanan yeni klibi Mahzen Fabrick tarafından yayınlanmış olup Youtube üzerinde de 1 milyona yakın izlenme sayısına ulaşmıştır. Prodüktörlüğünü Tolga Aykut, Tahsin Selveroğlu ve Onur Demircan’ın yapmış olduğu, sözü Ömürcan Gökçebaş’a, müziği Kurtuluş Kuş ve Ömürcan Gökçebaş’a, düzenlemesi Kurtuluş Kuş’a ait olan, İsmail Kuşoğlu’nun yorumladığı ”Yokluğunda Gözyaşlarım”, @mahzenmedia ve @toc_medya iş birliği ve 4K klibiyle Mahzen Fabrick YouTube kanalı ve tüm dijital platformlarda yayınmıştır. İsmail Kuşoğlu aynı zamanda Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ile birlikte çalışmalar yapmaktadır.

İsmail Kuşoğlu nereli ? Roman asıllıdır. Hakkında çok fazla bilgi henüz bulunmuyor ancak bilgiye ulaşıldıkça burada paylaşılacaktır.

Instagram hesabı kusogluofficiall şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir