Blok3 Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Vur isimli parça ile çıkış yapan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Blok3 kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

blok3 kimdir gercek adi nedir

Patlat, Ciro, Woum Baby, Vur, Dacia, Okey okey, Yallah, Wow, Freestyle#1 gibi parçaları vardır. Bblok3 15 Ağustos 2002 doğumludur. Aslen Kocaeli Gebze’li olup Gebze’de yaşamaktadır. Çocukluğundan beri hem yabancı hem de Türkçe rap dinlediğini ve sonrasında da dinlediği müziğe ilgisinden dolayı da rap müzikle daha fazla ilgilenip kendi parçalarını yapmaya başlamıştır. Bugüne kadar Okey Okey ve Ciro isimli iki şarkı viral olmuştur. Blok3 gerçek adı nedir ? gerçek adı Hakan Aydın’dır. Küçüklüğünden beri müzikle iç içe olan sanatçı. Yazarlık çalışmalarına küçük yaşta başladı ve pandemi sürecinde bunları müzikle birleştirme kararı aldı. 20 Aralık 2020’de BLOK3 ilk single’ı “mahalle”yi dinleyicilerle buluşturdu. “OKEY OKEY”, “WOUM BABY” ve “Patlat” şarkılarıyla milyon satış eşiğine ulaşan şarkıcı, “VUR” ve “AFFETMEM” şarkılarıyla da uluslararası listelerde üst sıralara yükseldi. Şu anda kariyerinin en verimli döneminde olan BLOK3, yepyeni parkurları üzerinde durmadan çalışmaya devam ediyor!

Instagram adresi blok3.real şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. HAKAN’IM DA HAKAN’IM<3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir