Denizkan Boz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Ahiyan isimli rapçi ile birlikte yeni bir rap parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Denizkan Boz kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

denizkan boz kimdir nereli kac yasinda

1996 yılında Bursa, Osmangazi’de doğmuştur. Müziğe ilk adımlarını okuduğu ilkokulun korosunda vokalistlik yaparak başladı. Liseye geçtiğinde ise DJ’liğe yöneldi. Lise zamanlarında DJ’liğin haricinde prodüksiyon alanına yönelmesi onu prodüktör DJ kategorisine taşıdı. Kendi şarkılarını, insanlara DJ performansını sergileyerek dinletmek onu müziğe karşı daha da şevkle çalışmasını sağlıyordu. Müzik eğitimini Uludağ Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde görev yapmakta olan Öğr. Gör. Elhan Necef’ten almıştır. Aldığı eğitimden sonra 2017 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi yetenek sınavlarına girip Müzik Teknolojileri bölümünü kazanıp şu anda da eğitime devam ediyor. Future Bass, Festival Trap, R&B Soul, EDM tarzlarında aranjeler icra etti bunların yanı sıra bir çok rap müzik sanatçısına düzenlemeler yaptı. Çalışmalarına da İstanbul’da devam etmektedir. Denizkan boz nereli ? Aslen Bursa’lı olup Bursa’da doğmuştur. Denizkan boz kaç yaşında ? 8 Ekim 1996 doğumlu olup 2022 yılı itibariyle 26 yıl yaşındadır.

Yıldız Teknik Üniversitesi müzik teknolojileri bölümünde eğitim alan, piyasada ses getirmiş şarkılar da olmak üzere bir çok başarılı işlere imza atmış aranjör ve ses mühendisidir. Ceza, Reynmen, Patron, Kezzo, Aspova, Velet gibi birçok rapçi ile yaptığı aranje çalışmalarıyla ses getirmiştir.

Instagram adresi denizkanboz şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak siz de ekleme yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir