Rapçi EVA Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Efe Can ile birlikte Ref Bull 64 Bars isimli parça ile birlikte merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Rapçi EVA kimdir ? hakkında bulunan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

rapci eva kimdir gercek adi nedir

Dalavere, Rüzgar, Rant 64 Bars, His, Uçurtma, Maraton, Leş, DRXLL gibi parçaları vardır. Rapçi EVA gerçek adı nedir ? gerçek adı Ezgi Aytaç’tır, sahne adı ise EVA’dır. Rapçi EVA kaç yaşında ?  1 Şubat 1991 yılında Ankara’da doğdu. Çok erken yaşlarda tanıştığı Hip-Hop kültürünü kendi yaşam felsefesi olarak benimsedi. 1999 yılında Hip-Hop dansla ilgilenmeye başladı. 2000’lerin başlarında gitmeye başladığı Türkçe Rap konserlerinden çok etkilenerek söz yazma yolculuğuna ilk adımlarını daha o yıllarda attı. Rap müziğin yanı sıra oyunculuk, dans ve senaryo yazarlığı da kendini ifade etmeyi sevdiği diğer sanat dalları arasında yer alıyor. Da Poet prodüktörlüğündeki ilk single parçası olan Leş, 2019 yılının Kasım Ayında dinleyicisiyle buluşmasının ardından 500.000 dinlenmeye ulaştı.

İş birliği için info@loftmedya.com mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz. Instagram hesabı evathemc şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir