İşadamı Cemalettin Sarar Rehin Alındı ve Soyuldu

Silahlı ve yüzleri kapalı olan 3 kişi, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar’ın evine girerek kendisini ve eşini rehin alıp tüm kasayı boşalttı.

cemalettin sarar soygun rehin


Olay dün gece Eskişehir-Kütahya Karayolu üzerindeki Sarar Şirketler Grubu’na ait fabrikalar içinde bulunan evinde yaşandı. Sarar çifti olaydan sonra verdiği ifadede maskeli soyguncuların Bulgarca ya da ona benzer bir dil konuştuklarını bildirdi. Yabancı uyruklu olduğu düşünülen soyguncular, karı kocanın el ve ayakları bağladıktan sonra evdeki kasayı açtıktan sonra içindeki altınları ve ile dövizi alıp kayıplara karıştı.

Tüm şehirde polis ve şüphelilerin yabancı uyruklu olmasından dolayı da Türk Interpol’ü hemen devreye girdi. Hırsızların konuta, demiryolu yakınındaki tel örgüleri kesip fabrika bölgesine girdiği tespit edildi. Yalnızca fabrika bölgesinin kapısında güvenlik görevlilerinin bulunduğu, diğer kısımlarda güvenlik olmadığı da öğrenildi. Aynı zamanda evin etrafında bulunan güvenlik kameralarının da çalışmadığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir