Sayedar Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Sansar Salvo ile birlikte Mcfly & Doc Brown isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Sayedar kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sayedar kimdir gercek adi nedir

Önder Şahin, Ceza gibi isimlerle farklı projelere imza atmıştır. Bela gelir bulur bizi, Komedi V Dram, Tam bu saatlerde, Demon slayer, Masallar, Bir oluruz, Sezar, Tükenmişlik sendromu, Noluyo, Arıza gibi parçaları vardır. Sayedar gerçek adı nedir ? gerçek adı Erman Demircioğlu olup hip hop kültürü ile 1996 senesinde henüz ilkokula giderken tanışmıştır. İlk sözlerini 2000 senesinde yazdı ve ilk kayıtlarını 2002’de amatör olarak almaya başlamıştır. 2004 senesinde WhiteshadE ismiyle Gölge Oyunu isimli ilk albümünü internete sundu. Bu tarihten sonra Sayedar adını alarak Kadıköy’ün en köklü rap gruplarından birisi olan Merdiven Cru ile tanıştı ve grupla beraber İstanbul’da düzenlenen birçok organizasyonda sahne aldı. 2005’de Türkçe Rap tarihinin en önemli oluşumlarından birisi olan Kadıköy Acil ekibine daha sonra da resmi olarak Merdiven Cru bünyesine dahil oldu.

Instagram hesabı Sayedar şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir