Sanatçı Sanatına Baksın!

berenmali
Sanatçının, medya önünde televizyonda yaptığını işlerle para kazananların siyasetle ne işi var? Sen sanatçısın, halkın beğenileriyle karnını doyuruyorsun. Tamam, kendi fikirlerin olabilir ama aklına her geleni de sosyal medyada paylaşırsan olacağı budur! Halk seni dizilerde, filmlerde, reklamlarda görmek istemez. Seni protesto eder. Sen belki %20 lik kısmın takdirini toplarsın ama geri kalan yüzdelik dilim sana tepkisini gösterir!

Halka yaranmak için lider partilerin, başbakanın izinden git onları öven sözler paylaş da demiyoruz. Senin ne işin var siyasi olaylarla? Sen yaptığın işlerden bahset. Mesela vizyona girecek filmini anlat bize. Aldığın eğitimleri paylaş. Bazılarının burnu o kadar havada ki tüm teklifler onların önünde sıralanacak sanıyorlar.
Bundan sonra çok beklersin sen hanımefendi! Bu toplum seni televizyonda artık görmek istemiyor. Sen git o çok sevdiğin terör kamplarında sergile dizilerini! Türk toplumu seni istemiyor!

Sadece Beren değil birkaç sanatçı geçinen insan daha var. Halk onları da görüyor kimse merak etmesin. Yılların Levent Kırca’sı.. Keşke sen de hep zihnimizde o güldüren insan olarak kalabilseydin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir