MYKO Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Anıl Piyancı ile birlikte Adias Amigo isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran MYKO kimdir ? hakkında ulaşılan tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

myko kimdir gercek adi nedir

Epeydir, Her zamanki gibi, Seçilmiş kişi, Elimiz yüzümüz kir, Neden inanayım gibi parçaları vardır. Anıl Piyancı ile birlikte Adias Amigo isimli parçayı seslendirmesiyle birlikte merak edilen bir isim olmuştur. 29 Ağustos 1992 İzmir de İzmir doğumludur. Zor zamanlar geçirerek büyüdüğünü ve hep özgür kararlar aldığını belirtmektedir. Çocukluğum Balçova sokaklarında geçti. Denerek hayatı gördüğünü ve kendi kararlarını vererek bu yaşlara geldiğini belirtmektedir.

Instagram hesabı myko.232 şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. Ben Myko’yu 2010 senesinde tanıdım ve çizgisini tarzını asla bozmamış bir mc. Eskiden çok şarkısı vardı ama bilmediğim bir sebepten ötürü kaldırdı. Ülkemizin en önemli starı Ezhel’le paçoz isminde düetleri vardı youtube da arattığınız zaman başkaları tarafından yüklenmiş halde dinleye bilirsiniz. Sansar salvo’nun bu zamana kadar Türkçe veya yabancı fark etmez en iyi şarkı Myko – epeydir demiştir. Daha ne olsun 🙂 bence Türkçe rap’in gizli bir silahıdır Myko. Sadece yeteri kadar değeri göstermiyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir